STORITVE

Nudimo celostno storitev projektiranja, ki zajema urbanistične preverbe lokacij, idejne zasnove, izdelave projektne dokumentacije na različnih zahtevnostnih nivojih vse do pridobitve uporabnega dovoljenja.

GRADNJA ZA TRG

S premišljeno gradnjo za trg dopolnjujemo ponudbo na nepremičninskem tržišču s kakovostno arhitekturo, zapolnjujemo nezazidane vrzeli v urbanih območjih in bogatimo prostor podeželja. Investitorje zastopamo, jih vodimo in jim strokovno svetujemo vse od nakupa zemljišča, preverbe lokacije, vrednotenja investicije, preko urejanja projektne dokumentacije do končne izvedbe objektov.

INDIVIDUALNE HIŠE

Gradnja novega doma je za marsikoga življenjski projekt, ki ga spremlja mnogo želja. Kolikor obstaja različnih ljudi in bivanjskih navad, toliko obstaja tudi arhitekturnih rešitev. Pri projektiranju stanovanjskih hiš zagovarjamo osebni pristop in individualne rešitve. V vsako hišo posebej ujamemo želje bodočih stanovalcev ter jih vsidramo v trdne temelje našega znanja in izkušenj.

TIPSKE MONTAŽNE HIŠE

Projekti tipskih montažnih hiš predstavljajo najhitrejšo, najlažjo in cenovno dostopno pot do novega doma. Naše tipske hiše odlikujejo dobro premišljene zasnove, funkcionalni tlorisi, optimalen izkoristek prostora in sodobna zunanjost. V sodelovanju z različnimi ponudniki montažnih sistemov poskrbimo tudi za izvedbo vaše nove hiše.

POSLOVNI / TRGOVSKI OBJEKTI

Celovit pristop k projektiranju poslovnih in trgovskih objektov v končni fazi prinaša urejeno delovno okolje, učinkovit delovni proces in pozitivno podobo za stranke in poslovne partnerje. Premišljeno zasnovo objektov nadgradimo z uporabo kakovostnih materialov ter učinkovitimi energetskimi rešitvami. Z inovativnimi detajli ustvarimo estetsko notranjost, z unikatnim oblikovanjem pa prepoznavno zunanjost objekta.

POSLOVNI PROSTORI

Vse več časa preživimo na svojem delovnem mestu, kjer na naše dobro počutje vpliva tudi urejen ambient. Z našo pomočjo boste svoj poslovni prostor spremenili v prijetno in funkcionalno delovno okolje za zaposlene ali pa v estetsko doživetje za stranke. Pri načrtovanju poslovnih interierjev se skrbno posvetimo vsem detajlom, materialom, obdelavam in svetlobi. Na vašo željo prostor dopolnimo s pohištvom po meri.

STANOVANJSKI PROSTORI

Naj gre za majhno stanovanjce, veliko novogradnjo s prazno notranjostjo ali pa staro stavbo, ki kliče po prenovi, arhitekti znamo hišam prisluhniti in jim vdahniti pravo zgodbo. Pri snovanju stanovanjskih interierjev želje stanovalcev nadgradimo s svojim znanjem in izkušnjami ter tako skupaj ustvarimo topel dom za vsako družino.

SEJEMSKE POSTAVITVE

Sejmi so odlična priložnost za predstavitev podjetja širši javnosti. Za vas pripravimo celostno podobo vaše predstavitve na sejmu in organiziramo izvedbo sejemskega prostora. Posvetimo se predvsem funkcionalni in pregledni ureditvi prostora ter unikatni in vizualno učinkoviti predstavitvi podjetja.

ZUNANJE UREDITVE

Urejena okolica dopolnjuje in poudarja podobo objekta ter ustvarja nove prostore za bivanje zunaj objekta. Udobje notranjih prostorov lahko preselimo na zunanjo teraso, v letno kuhinjo ali ob luksuzni bazen. Ograje, avtomobilske nadstrešnice in vrtne lope lahko soustvarjajo skladen videz na zemljišču le s premišljeno umestitvijo in oblikovanjem, ki se ujema z osnovnim objektom.

NADZOR IN INŽENIRING

Gradnja je ponavadi dolgotrajen in kompleksen proces z velikim številom različnih udeležencev: investitorji, projektanti, izvajalci, dobavitelji… Bistvenega pomena za kakovostno izpeljan projekt od prve skice na papirju do korektno izvedenega objekta je dober inženiring. Poleg koordinacije celotne gradnje izvajamo tudi nadzor nad gradbenimi in obrtniškimi deli ter objektu pridobimo uporabno dovoljenje.